Om oss


Selfa Arctic ble grunnlagt i 1979, og vi har stolt levert kystfiskebåter i over fire tiår. Med anlegg for reparasjon og ombygging i Trondheim og produksjonsanlegg på Rødskjær i Harstad, har vi et sterkt fundament for å reparere og vedlikeholde fritids- og yrkesfartøy samt å levere fiskebåter av høyeste kvalitet.

Siden 1979 har vi bygget og levert over 800 kystfiskebåter til kunder over hele verden. Vår dedikasjon til solid håndverk og kvalitet har bidratt til å styrke vår posisjon som en pålitelig leverandør i bransjen.

I 2015 revolusjonerte vi bransjen ved å levere verdens første elfiskebåt, og vi fortsetter å være ledende innen bærekraft, utvikling og innovasjon i fiskebåtindustrien.

Selfa Arctic streber etter å være verdens ledende leverandør av bærekraftige og innovative kystfiskebåter samt eksperter på reparasjon, ombygging og vedlikehold av fritids- og yrkesfartøy. Vi ønsker å skape en bærekraftig fremtid for sjøen og fiskersamfunnene våre ved å levere de mest avanserte, pålitelige og tilpassede båtene som er mulige og ved å ivareta driftseffektiviteten til eksisterende fartøy gjennom vårt kompetente vedlikeholds- og ombyggingsarbeid.

Karriere

Selfa Arctic er en båtprodusent, båtverksted og teknologileverandør med kompetanse på null- og lavutslippsteknologi.

I 2015 leverte vi verdens første elektriske fiskefartøy MS Karoline. Selskapet har en løpende nybyggproduksjon av kystfiskefartøy under 15 meter i glassfiberkompositt, og driver reparasjon og vedlikehold av alle typer fartøy med hovedvekt på mekanisk- og glassfiberarbeid.

i har virksomhet på Rødskjær like sør for Harstad og i Trondheim. Totalt sysselsetter vi ca. 60 ansatte. Vi ser store muligheter i markedet fremover og har ambisjoner om å vokse både i aktivitet og antall ansatte.

Vi har et godt sosialt og faglig miljø og oppfordrer mekanikere, fagfolk innen båtbygging og lederkandidater til å ta kontakt med oss for å diskutere stillingsmuligheter.